Skąd wziął się chrzan?

Nie wszystkie dziko rosnące rośliny są trujące. Wiele z nich to bardzo skuteczne lekarstwa.

Agata Bruchwald

|

Gość Elbląski 28/2017

dodane 13.07.2017 00:00
0

Historię można poznawać również z perspektywy kuchni – przypominać dawne przepisy, zapomniane produkty, smaki oraz historyczne receptury. I właśnie takie poznawanie dziejów naszego regionu proponuje w te wakacje Biblioteka Elbląska. Co leczy, co można zjeść?

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

Zapisane na później

Pobieranie listy